.

DECEN @ 1500 W Waterpomp + 2200 W Solar Pomp Inverter Voor Solar Pomp Systeem Adapting Water Hoofd (20-12 m), Dagelijkse Water Supply (60-100m3)

DECEN @ 1500 W Waterpomp + 2200 W Solar Pomp Inverter Voor Solar Pomp Systeem Adapting Water Hoofd (20-12 m), Dagelijkse Water Supply (60-100m3)

1219.39
€ 1036.00 -15 %

Bedrag
In voorraad

-153.45/piece -121.12/piece -162.16/piece    BESTE VRIEND, JE AFWACHTEND SOLAR POMP SYSTEEM1500 W waterpomp + 2200 W solar pomp inverter                Solar Pompen Systeemgeleverd door DECEN TECHNOLOGIE CO LTD Hernieuwbare Energie Bedrijf (fabrikant) kan op dagelijks gebruik (grond water), agrarische irrigatie, bosbouw irrigatie, desert controle, weiland veeteelt, water supply voor eilanden, afvalwaterbehandeling engineering, enzovoort. Solartech "Solar waterpompsysteem is afgezien energie opslaan apparaten, en winkels water plaats van elektriciteit. het verbetert de betrouwbaarheid van het apparaat, tegelijkertijd het verlaagt de bouw onderhoudskosten van de irrigatiesysteem drastisch.jaren met de promotie van de benutting van nieuwe energie middelen, Solar Pompen Systeem is meer en meer gebruikt in gemeentelijke techniek, city center pleinen, parken, toeristische sites, resorts en hotels, de landschappen en fontein irrigatie systemen in de woonwijken.  optimalisatie van Enkele Pomp Systeemeen enkele solar irrigatie systeem bestaat uit slechts een pomp, een power-matched solar array en een omvormer. doel optimalisatie is om de hoeveelheid PV modules als veel mogelijk op de premisse van vullen de eis van hoofd en capaciteit. de rotatiesnelheid van pomp is geregeld volgens de bestraling op de solar array; wanneer de zonlicht bereikt zijn piek, de pomp loopt op de nominale snelheid, en de output benaderingen de piekvermogen van de solar array; wanneer de zonlicht is minder overvloedige, de snelheid van pomp varieert balg de bereik van de nominale snelheid; wanneer de snelheid zo laag als de capaciteit wordt nul, de solar pompen systeem stopt werken. dus, er grote verschillen tussen solar irriation systemen en traditionele pompen systemen in systeem ontwerp, en het systeem moet geoptimaliseerd volgens de eisen van hoofd, capaciteit, en lokale omstandigheden van zonlicht.
• bepalen de optimale gemiddelde dagelijkse bedrijfstijd en de bereik van snelheid bestuursorgaan.
• kiezen de optimale hoofd en capaciteit van de pomp.
• bepalen de maximale vermogen van PV modules, de beste werkspanning en methode van verbinding.
 optimalisatie van Multi-pomp Systemener meerdere pompen in een multi-pomp systeem. de pompen worden gedreven ofwel door slechts een hoge omvormer, of door meerdere bijpassende omvormers. bij grote capaciteit vraag, de werking van de multi-pomp systeem is flexibeler. door switching solar arrays en pompen, alle pompen run in MPPT modus wanneer de zonlicht is overvloedige, terwijl sommige pompen zal stilgelegd en alle solar arrays supply power intensief voor de rest running pompen wanneer bestraling is zwak.

Meer gegevens

Merknaam:
MAYLAR
Type:
DC/AC Inverters
Modelnummer:
MHA41K5100
Uitvoervermogen:
1 - 200KW
Uitvoertype:
Triple
Invoervoltage:
350-430VDC
Uitvoervoltage:
380V
Uitvoerfrequentie:
50HZ/60HZ
Uitvoerspanning:
6A
is_aangepast:
Ja
Be used:
Solar pump system
Water pump power:
1500W
Solar pump inverter:
2200W
Pum input:
3PH/220V/50Hz/60Hz
Adapting water head:
20-12m
Daily water supply:
60-100 stere
Outlet internal Dia.:
65mm
Adapting well Dia.:
150mm
Recommended solar panel(Vop):
350-430VDC
Recommended solar panel(Vmpp):
280-350VDC